Web Analytics Made Easy - Statcounter

تابلوی روزشمار حذف بسته‌های پرکاربرد اینترنت از ۱۷ روز گذشت و هنوز از بازگشت بسته‌ها خبری نیست. «اپراتورهایی یک بام هستند و دو هوا»؛ روزهای اول شیوع کرونا همراهی‌شان دیدنی بود اما در موج دوم کرونا، با حذف بسته‌های اینترنت قرنطینه را کمی سخت کردند. اینترنتی که اکنون به زیرساخت حیاتی زندگی مردم بدل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که کرونا در کشور شیوع پیدا کرد، عزم ملی برای مقابله با این بیماری شکل گرفت. هر کسب و کار و سازمانی در راستای مسئولیت اجتماعی خود هر آنچه داشت را به میدان آورد تا شاید بتواند ذره‌ای زندگی در این شرایط را ساده کند. دورکاری و آموزش مجازی از آن دست اقداماتی بود که از همان روزهای اول در دستور کار قرار گرفت و همراه اول و ایرانسل به عنوان دو اپراتور اول کشور برای تشویق مردم به ماندن در قرنطینه اقدامات خوبی انجام دادند.

همراه اول تماس۶۰ هزار بهورز (کادر درمان) را رایگان کرد، تعرفه رایگان برای ترافیک سامانه‌های آموزش مجازی دانشگاه‌ها در نظر گرفت و ٣٠ میلیارد ریال در ساخت بیمارستان سیار مشارکت کرد.

ایرانسل دورکاری وزارت بهداشت را بر شبکه امن خود قرار داد، ۲۰ گیگابایت اینترنت به معلمان هدیه کرد، محتوای تلویزیون اینترنتی لنز رایگان شد و ۱۰۰ گیگابایت اینترنت ثابت رایگان برای مشترکان خود در نظر گرفت.

اردیبهشت و خرداد شرایط شیوع کرونا کمی در ایران و جهان کنترل شد. آمار فوتی‌ها در روز به کمتر از ۵۰ نفر رسید و به همین واسه ادارات مانند قبل از شیوع این بیماری و با رعایت پروتکل‌ها، آغاز به کار کردند. اما چند هفته بیشتر طول نکشید که آمار فوتی‌های کرونا نه تنها به حالت قبل بازنگشت، بلکه سیر صعودی را طی کرد.

دقیقا از همان زمان بود که دو اپراتور بزرگ کشور که در روزهای پاندومی کرونا به شدت همراه مردم بودند، تصمیم گرفتند بسته‌های پرکاربردی که وجود داشت را از روی اپلیکیشن‌های خود حذف کنند، هر چند برخی از آن‌ها هنوز در سایت قابل خریداری هستند اما اکثر مشترکان این دو اپراتور از این ماجرا خبر ندارند.

از روز ۱۴ تیرماه امسال که خرید بسته‌های اینترنت با مشکل رو به رو شد، وزیر ارتباطات، دفتر ریاست جمهوری، سازمان تنظیم مقررات، نمایندگان مجلس و البته مشترکان اپراتورها نسبت به این مساله انتقاد کردند، اما اپراتورها نه تنها جوابیه‌ای برای این کار نداشتند، بلکه به هیچ کدام از اخطارها و ضرب الاجل‌ها توجه نکردند.

فرصت ۲۴ ساعته سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده، امروز به پایان رسید. فرصت پرداخت جریمه دو میلیاردی هر کدام از اپراتورها به رگولاتوری نیز فردا به پایان می‌رسد. باید منتظر بود و دید روال قانونی بعدی برای برخورد با تغییری که در بسته‌های اینترنت اپراتورها به وجود آمده است به کجا خواهد رسید.

روال رسیدگی به این تخلف با تمام انتقادهایی که متوجه آن است، با بی‌اعتنایی و عدم پاسخگویی اپراتورها همراه شده است. به همین دلیل این سوال پیش می‌آید که آیا زور دولتی‌ها به اپراتورها می‌چربد یا باید برای همیشه با بسته‌های مقرون به صرفه اینترنت خداحافظی کرد؟

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا ارتباطات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا ارتباطات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کرونا ویروس کرونا ارتباطات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۰۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را  از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اشاره کرد: برای تحقق این امر با اپراتور‌ها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قرارداد‌هایی در این زمینه باشیم.

کرباسی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمند‌سازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

وی  با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات ادامه داد: هدف اصلی‌ این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتور‌ها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند‌.

کرباسی اضافه کرد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح های آن ها مورد تأیید معاونت علمی، فناوری  و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت ها کسر می‌شود‌.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در پایان ضمن اشاره به اینکه براساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری به اپراتور‌ها داده شود، گفت: هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد. این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان ‌آورد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • ضرب‌الاجل رژیم صهیونیستی برای تخلیه ساکنان شرق رفح
  • ضرب‌الاجل یک‌هفته‌ای استاندار برای پیگیری بیکاری لرستان
  • واگذاری ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات
  • اوج گیری انتقادات از اسرائیل در واکنش به بسته شدن دفتر الجزیره
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران